ZZ Topin Legs-videon tähti Kymberly Herrin on kuollut – Esiintyi myös Kissin ja David Lee Rothin videoilla

Herrin oli mukana myös Ghostbusters- ja Beverly Hills Cop II -elokuvissa.
17.11.2022 09:07

Malli ja näyttelijä Kymberly Herrin on kuollut 65-vuotiaana kotonaan Kalifornian Santa Barbarassa. Lokakuun lopussa menehtyneen Herrinin kuolinilmoitus julkaistiin viime tiistaina Santa Barbara News-Press -lehdessä.

Herrin aloitti mallinuransa 1970-luvun lopussa. Useimmiten fitness- ja uimapukumainoksissa esiintynyt Herrin oli myös Playboy-lehden kuukauden malli maaliskuussa 1981. Tämän jälkeen hän siirtyi esiintymään musiikkivideoihin ja myöhemmin pieniin elokuvarooleihin. Herrin muistetaan erityisesti ZZ Topin MTV:n Video Music Awardsilla palkitun Legs-musiikkivideon tyrmäävänä blondina punaisessa topissa. Herrin oli mukana myös ZZ Topin Sleeping Bag -videolla.

”Olin Los Angelesissa juhlimassa ystävien kanssa. Meillä meni myöhään ja sain nuhan. Aamulla tsekkasin puhelinvastaajani ja siellä oli viesti [Legs-videon koekuvauksista]. Minulla oli vain tunti aikaa. Paniikki iski. Ehdin paikalle, mutta minulla oli ylläni vain t-paita, farkut ja tennarit. Autossani ei ollut muita vaatteita ja kaikki ystäväni olivat menossa töihin, joten en ehtinyt saada mitään edes etäisesti siistejä vaatteita. Ääneni oli nuhan vuoksi syvä ja maskuliininen, mutta hyvällä tavalla”, Herrin muisteli vuonna 2013 Noblemanian haastattelussa, miten päätyi ZZ Topin videoon.

”Nimeni huudettiin ja tapasin bändin pojat. Pahoittelin ulkoasuani ja kysyin, olisiko kenelläkään mineraalivettä – tai vielä parempaa, olutta. He olivat ilmeisesti myös janoisia, sillä meille tuotiin oluet ja aloimme puhua kaikesta mahdollisesta – moottoripyöristä, chiliruuista, Santa Barbarasta, jossa meillä oli yhteisiä ystäviä. He olivat todella mukavia tyyppejä ja tulimme hyvin juttuun.”

ZZ Topin lisäksi Herrin nähtiin muun muassa David Lee Rothin California Girls -videolla sekä Kiss-yhtyeen Exposed-videolla. Hänen elokuvaesiintymisiin lukeutuvat muun muassa ensimmäinen Ghostbusters-menestyskomedia (Herrin on aave, jonka Dan Aykroyd kohtaa unessaan), Road House sekä Beverly Hills Cop II.

Lisää luettavaa