Metallisuuruus My Dying Briden riveissä kuohuu pahasti: ”Yhtyeessä on syvää tyytymättömyyttä”

22.4.2024 14:08

Doom metalin jättiläinen My Dying Briden taival näyttää juuri nyt varsin kivikkoiselta. Orkesteri julkaisi juuri 14. studioalbuminsa, ja levyn myötä oli tarkoitus lähteä tietysti kiertueelle. Bändi kuitenkin yllätti kannattajakuntansa ilmoittamalla, että kaikki tälle vuodelle suunnitellut keikat on peruttu. Mistä kiikastaa?

Yhtye kommentoi nyt tilannetta sosiaalisen median kanavissaan, ja mitä ilmeisimmin bändissä kuohuu tällä hetkellä pahasti. Orkesteri myöntää suoraan, että tuoreen A Mortal Binding -albumin tekoprosessi oli niin hankala, ettei bändi ole nyt kykeneväinen kiertuehommiin.

”Uusimman levyn tekeminen oli niin vaivalloista ja haastavaa, että yhtyeessä ilmeni tuotannon aikana säröjä. Nämä jännitteeti olivat aistittavissa ja kahden edellisen albumin työstämisen aikana, ja covid-aikakausi vain pahensi niitä”, My Dying Bride kirjoittaa tiedotteessaan.

”Muutaman viime kuukauden aikana nämä nämä jännitteet ovat pahentuneet aiheuttaen syvää tyytymättömyyttä bändin jäsenten keskuudessa. Tästä aiheutunut stressi, loppuunpalamisen tunne sekä fyyseinen ja henkinen pahoinvointi ovat aiheuttaneet sen, että tarvitsemme etäisyyttä bändiin, ja tämä valitettavasti vaikuttaa keikkasuunnitelmiimme.”

Yhtye kertoo toivoneensa, että ongelmiin saataisiin ratkaisu ennen kiertueen alkua. ”Valitettavasti sellaista ratkaisua ei ole kuitenkaan löytynyt”, bändi kirjoittaa.

Lue orkesterin alkuperäinen viesti alempaa:

Lisää luettavaa