Artisti: Baroness

Baronessin keikoilla riittänyt ikäviä välikohtauksia yleisössä – Mies pahoinpideltiin sairaalakuntoon

Vain reilu viikko sitten uutisoimme Baronessin konsertissa Birminghamissa sattuneesta lähentelytapauksesta, jonka yhtye totta kai tuomitsi jyrkästi. Redbrick Music -sivuston toimittaja Rosie Solomon joutui miehen ahdistelemaksi 29. helmikuuta pidetyssä konsertissa.

Uusi Baroness-single tulilla, kuuntele rokkaava Shock Me

Stoner/alternative rock -yhtye Baroness on julkaissut toisen lyriikkavideokappaleen 18. joulukuuta ilmestyvältä Purple-albumilta. Ensimmäisenä maistiaisena tarjoillun tunnelmallisen Chlorine & Wine -biisin vastapainoksi tarjotaan nyt Baronessille tyypillinen, junan lailla eteenpäin jyräävä rokkipalanen Shock Me.

Bussiturmasta selvinneen Baronessin miehistössä muutoksia

Viime vuoden elokuussa todella pahaan bussiturmaan joutunut – ja siitä kuin ihmeen kaupalla selvinnyt – yhdysvaltalainen metallibändi Baroness on ilmoittanut miehistömuutoksista.Tarkemmat yksityiskohdat eivät tiedotteesta selviä, mutta ilmeisesti ainakin välillisesti onnettomuudesta johtuvista syistä basisti Matt Maggioni ja rumpali Allen Blickle ovat päättäneet jättää kvartetin.Baroness ilmoittaa jo löytäneensä miehille korvaajat, ja on aikeissa palata kesällä keikkailemaan täyden miehistön voimin. Viime aikoina laulaja John Baizley ja kitaristi Peter Adams ovat…