Artisti: Fall Out Boy

Ghostbusters-teeman alkuperäinen säveltäjä ei ole otettu Fall Out Boyn uusioversiosta: ”olisivatpa he olleet minuun yhteydessä”

Viime kuun puolella pärähti ilmoille uutta Ghostbusters-elokuvaa varten uudelleensovitettu Fall Out Boyn ja Missy Elliottin yhteisversio elokuvan klassisesta teemakappaleesta ja vastaanotto on ollut sanalla sanoen melko kylmäävää. Nyt alkuperäisen kappaleen säveltäjä Ray Parker Jr. on ottanut kantaa tähän monien mielissä kaiken kattavassa huonoudessaan originaalinkin häpäisevään versioon. Mies kertoo Inside Editionille, ettei häneen oltu sovituksen tiimoilta yhteydessä, vaikka hän olisi mielihyvin avustanut nuorempia virkaveljiään projektissa.

Musiikkia: QOTSA, Fall Out Boy, Ghostface Killah, Shining, Amorphis ja muita

Queens Of The Stone Agen uutuusalbumi …Like Clockwork ilmestyy 3. kesäkuuta. My God Is The Sun -kappaleen studioversio soi nyt yhtyeen kotisivulla.Fall Out Boy taas striimaa komeasti nimetyn Save Rock & Roll -pitkäsoittonsa kokonaisuudessaan Soundcloudissa. Levyn pariin pääsee täällä.Wu-Tang Clan -mies Ghostface Killahin ja elokuvasäveltäjä Adrian Youngen Twelve Reasons To Die -levyn pariin puolestaan pääsee NPR:n sivulla.Norjalainen Shining, aivan loistava yhtye, on julkaissut One One One -albumiltaan napatun I Won’t Forget -videon. Katso se tässä alla:Ja…