Artisti: Mark Knopfler

Miltä The Trooper kuulostaisi, jos sen soittaisikin Mark Knopfler? Tässäpä nerokas kitarasovitus

Huh, nytpä tuli väkevä tulkinta ihan puskista! Youtubesta löytyy kaikenmoisia toinen toistaan kummallisempia soittovideoita, mutta yksi yllättävimmistä ja merkillisellä tavalla toimivimmista esityksistä on epäilemättä tämä The Trooperin Dire Straits -henkinen tulkinta. Eipä olisi koskaan kuvitellut, että Iron Maidenin superklassikon riffi taipuisi noin hyvin Mark Knopflerin soittotyyliin sopivaksi.

On sielua lämmittävää katsottavaa, kun Brian Johnson intoilee Mark Knopflerin kitaransoiton äärellä

Jälleen on ilmaantunut mukavaa katsottavaa Brian Johnsonin Youtube-kanavalle. Mark Knopfler ehti tässä päivänä muutamana jutustella AC/DC-laulajan kanssa, ja sessiosta jäi muistiin muun muassa alempana oleva pätkä, jossa Knopfler näyttää kädestä pitäen, miten vuoden 2000 hittikappale Sailing to Philadelphia soitetaan ja mistä se kertoo. Tämän miehen soitantaa ja laulua on kyllä aina yhtä suuri ilo kuunnella, ja Johnsonkin näyttää olevan innoissaan kappaleen vietävänä. Hyvä!

Rock and Roll Hall of Fame -seremoniat eivät taida koskaan mennä kuin Strömsössä – tällä kertaa kuohuu Dire Straitsin suunnalla

Ei vuotta ilman Rock and Roll Hall of Fame -liitännäistä draamaa. Kuvio alkaa olla vanha tuttu: ensinnäkin kohua nousee Hall of Fameen kiinnitettävistä bändeistä (ja erityisesti siitä, keitä sinne ei päästetä) ja toiseksi paikalle kutsuttavat yhtyeet ovat riitaantuneet keskenään niin pahasti, etteivät mahdu enää samalle lavalle. Tai sitten koko Hall of Fame -homma ei vain voisi vähempää kiinnostaa.