Artisti: Mötikkä

Ensinäyttö: Liekinheittimiä ja verkkosukkahousuja – Mötikän videolla on moni asia kohdallaan

Mötikkä iskee jälleen! Kun oikea Mötley Crüe söi sanansa ja palasi jäähyväiskiertueensa jälkeen vielä uudelle rundille, suomalainen Mötikkä tekee saman. Tovi sitten tuli julki yhtyeen uusi single, nyt Soundin sivuilla saa ensi-iltansa biisiin tehty musiikkivideo ja myöhemmin on luvassa vielä pari keikkaakin. Perjantaina 20. joulukuuta nähdään Kuopion Henry’s Pubissa Mötikän paluukeikka ja 21. joulukuuta Helsingin On the Rocksissa puolestaan jäähyväiskeikka. Hyvä!

Mötikkä tulee, Mötikkä tappaa – vitsistä lähtenyt Mötley Crüe -tribuuttibändi esittelee ensimmäisen oman singlensä

Muistathan Mötikän? Tämä suomenkielisiä versioita Mötley Crüen hiteistä esittänyt orkesteri riemastutti suomalaisyleisöä jokunen aika sitten Tohtori Höpöolo -tykittelyllään, ja nyt orkesteri tuo kuultavaksi ensimmäisen oman singlensä. Kuinka ollakaan, julkaisu ajoittuu samalle ajankohdalle Mötley Crüen aktivoitumisen kanssa.

Rukouksiinne on vastattu! Mötikän suomenkieliset Mötley Crüe -versioinnit saavat jatkoa Tohtori Höpöolon seuraajalla

Some-ilmiöksi alkuvuodesta nousseet Yle Teeman esittämän Mötley Crüen jäähyväiskeikan suomennokset inspiroivat Lordin, Turmion Kätilöiden ja Mørketin jäsenistöä muodostamaan Mötikkä-nimisen coverpumpun, jonka Tohtori Höpöolo on ihastuttanut Youtubessa jo reilua 30 000 katsojaa. Nyt kappaleelle on saatu jatkoa Tappavan hyvännäköisestä, joka on tietenkin versio Mötley Crüen vuoden 1983 Looks That Kill -hitistä. Lyriikoiden suomennoksista vastaa tälläkin kertaa yksinoikeutetusti mestarikääntäjä Kalle Niemi.