Mötikkä kaipaa apuasi: Mötley Crüe -tribuuttibändi etsii lisävahvistuksia Tohtori Höpöoloa tulkitsemaan

Yle Teemalla esitetyn Mötley Crüe -keikan nyt jo legendaariset suomennokset käyttöön napannut Mötikkä etsii vahvistusta kiertueelleen. Bändi etsii kahta naispuolista taustalaulajaa tuleville keikoilleen, joten mikäli kieli poskessa esitetty rock’n’roll kiehtoo ja laulumikki on tullut tutuksi, pistä hakemus vetämään!

”Mötikkä on häkeltyneenä hukkunut keikkakyselyiden ja -tarjouksien tulvaan. Koska elävän rock and rollin tarve tuntuu olevan niin akuutti, Mötikkä on solminut keikkamyyntisopimuksen Pyramidi Bookingin kanssa ja yhtye tullaan näkemään keikoilla ympäri Suomea kevään sekä tulevan kesän aikana”, yhtye kirjoittaa Facebook-viestissään. Lue koko viesti alempaa.

Sovelias taustalaulas on ilmoituksen mukaan naispuolinen, rockhenkinen, heittäytymikykyinen, esiintymis- ja laulutaitoinen henkilö, joka mielellään tuntee Mötley-materiaalin jo valmiiksi. Palkkioksi tarjotaan ”hervotonta ja hauskaa meininkiä”, mutta luulisi pestistä jonkun roposenkin irtoavan, kun kerran keikkamyyntidiilikin on solmittu.

Siispä hakemusta menemään osoitteeseen motikkasuomi (at) gmail piste com! Lykkyä pyttyyn ja hyviä keikkoja!