Artisti: Pauli Hanhiniemi

Totaalista torvimusaa ja kännit ilman kalsareita – Tampereella tykitellään Pauli Hanhiniemen ja Asan tuotantoa uuteen uskoon

Sykähtääkö sydämesi, kun trumpetti kiekaisee korkealta? Mikäli näin on tapana käydä ja satut vielä kaupan päälle pitämään esimerkiksi Pauli Hanhiniemen ja Asan tuotannosta, meillä on sinulle erinomaisia uutisia. Tampereen Pakkahuonella nimittäin yhdistellään ensi viikonloppuna juurikin näitä asioita.

Tähdet yhdistävät voimansa mielenterveyden hyväksi – Hyvän Päivän Ilta -konsertti osana valtakunnallista mielenterveysviikkoa

Hyvän Päivän Ilta -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään Tampereella, Olympia-salissa 23. marraskuuta. Konsertti on osa valtakunnallista mielenterveysviikkoa, ja siinä esiintyvät Pate Mustajärvi, Pauli Hanhiniemi, Dave Lindholm, Neljäs Avain -yhtye, Ville Leinonen, Päivi Lepistö (Movetron), Sani ja Mikko Alatalo.

Haluatko kappaleesi radion soittolistalle? – Pauli Hanhiniemi paljastaa, millaisia vedätysyrityksiä on liikkeellä

Kolmas Nainen -yhtyeestä ja soolourastaan kera Perunateatterin ja Hehkumon tunnettu Pauli Hanhiniemi jakoi eilen Facebook-sivullaan varsin mielenkiintoisen kuvakaappauksen vastikään käymästään keskustelusta. Siinä tuntemattomaksi jäänyt lähestyjä tarjoaa suomirockin vanhemmalle valtionpäämiehelle sijoituksia radion tai radioiden soittolistoilla rahallisia ”lahjoituksia” vastaan.