Totaalista torvimusaa ja kännit ilman kalsareita – Tampereella tykitellään Pauli Hanhiniemen ja Asan tuotantoa uuteen uskoon

7.5.2018 09:35

Sykähtääkö sydämesi, kun trumpetti kiekaisee korkealta? Mikäli näin on tapana käydä ja satut vielä kaupan päälle pitämään esimerkiksi Pauli Hanhiniemen ja Asan tuotannosta, meillä on sinulle erinomaisia uutisia. Tampereen Pakkahuonella nimittäin yhdistellään ensi viikonloppuna juurikin näitä asioita.

Pakkahuoneella järjestetään 11.–12. toukokuuta O2O-niminen tapahtuma, jossa torvisoittokunta Bad Ass Brass Band tulkitsee uusiksi edellä mainittujen ja vähän muidenkin artistien tuotantoa. Yhtyeen keulilla vierailevat Hanhiniemen ja Asan lisäksi ainakin Mara Balls ja Marjo Leinonen. Luvassa on Bad Ass Brass Bandin kipparin Janne Masalinin mukaan ”totaalista torvimusaa ja kännit ilman kalsareita”. Ok!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä. Yläpuolelta voit katsoa tapahtuman artistien videotervehdyksen. O2O-tapahtuma on kattavammin kuvailtuna ”Oluen ja kulttuurin kevätkohtaaminen”, jonka päiväohjelmaan kuuluu monenlaista olueen liittyvää paneelia ja muuta toimintaa. Liput tapahtumaan maksavat ovelta 10 € (päiväohjelma) ja 25 € (iltabileet).

Lisää luettavaa