Artisti: Poets of the Fall

Ensi-ilta: Poets of the Fallin rakkaudentäyteinen uutuusvideo kannattaa katsoa hiljentävään loppuun saakka

Soundi tuo tänään ensi-iltaan musiikkivideon, joka osoittautuu varsin onnistuneeksi teokseksi. Nimittäin tämä aurinkoinen, nuorta rakkautta uhkuva videoteos onnistuu loppupuolella kouraisemaan sisintä varsin tehokkaasti. Opetus on selvä: nauttikaa niistä hetkistä, kun saatte jakaa jotain erityistä toisen ihmisen kanssa, sillä ne ovat katoavaisia.

Suomalaisia pop-säveliä maailmalla – miltä kuulostaa Poets of the Fallin tuotanto ranskaksi käännettynä?

Tässäpä hauska yllätys: Soundin verkkotoimitukselta on mennyt tyystin ohi sellainen tieto, että ranskalainen pitkän linjan näyttelijä-laulaja Françoise Hardy on ottanut ohjelmistoonsa myös Poets of the Fallin kappaleen. Koska oletamme, että lukijoidenkin joukosta löytyy henkilöitä, joille tämä on uutta informaatiota, nostamme coverin esille näin hivenen jälkijunassa.

Millaista musiikkia tekee Poets Of The Fall -kitaristi soolona? Näköjään instrumentaalia hard rockia!

Poets Of The Fall -kitaristi Olli Tukiainen starttaa Ollie T -nimellä kulkevan soolouransa yllä soivan Firefly-singlen myötä. Tyylilaji ei ainakaan ole tyypillisimmästä päästä, sillä biisihän on vahvasti hard rockiin nojaavaa, vikkeläsormista kitarataiturointia esittelevää instrumentaalimusiikkia! Biisi on nimetty Ollin 15-vuotiaana saaman ensimmäisen kitaran mukaan.