Artisti: Pöölö ja ystävä

Ensinäyttö: Pöölö ja Ystävä pohtii videollaan kukkakuvioisten tapettien ihmeitä

Sitten olisi tarjolla vielä yksi ensinäyttökin tälle päivälle. Pöölö ja Ystävä julkaisee uuden albumin 7. kesäkuuta, ja ennen h-hetkeä on yleisölle tarjolla vielä yksi single. Tämä Isot kukkakuviot ja eläinkuosit -biisi on saanut kaverikseen myös musiikkivideon, ja tämän tuotos saa nyt ensi-iltansa Soundin sivujen välityksellä. Katso yläpuolelta.

Ensinäyttö: Pöölö ja Ystävä sukeltaa lapsuuden kesiin Leevi and the Leavingsin jalanjäljissä

Harva sanapari saa ihmisessä aikaiseksi yhtä kovia nostalgiavärinöitä kuin ”lapsuuden kesät”. Tähän herkkään asiaan paneutuu nyt Pöölö ja Ystävä uudella Kaivosukeltaja-musiikkivideollaan, joka saa tällä päivämäärällä ensi-iltansa Soundin verkkosivuilla. Katso Napalmi Kaarlon ohjaama teos alempaa!

Tampereella on näemmä taas nautittu arveluttavia sieniä – Pöölö ja ystävä esittelee videon, jolla ”rokkirobokopit” jahtaavat hippiä

No niin, nyt on ensinäytössä ilmeisen ”höyryissä” toteutettua kamaa. Muun muassa Nyrkkitappelu-orkesterista tuttujen muusikoiden kansoittama Pöölö ja ystävä esittelee Soundin sivujen välityksellä Rokkirobokopit-singlensä musiikkivideon, jonka synopsis on hengästyttävää luettavaa. Annetaanpa biisintekijä Kaarlo Terhon hoitaa esittely: