Tampereella on näemmä taas nautittu arveluttavia sieniä – Pöölö ja ystävä esittelee videon, jolla ”rokkirobokopit” jahtaavat hippiä

No niin, nyt on ensinäytössä ilmeisen ”höyryissä” toteutettua kamaa. Muun muassa Nyrkkitappelu-orkesterista tuttujen muusikoiden kansoittama Pöölö ja ystävä esittelee Soundin sivujen välityksellä Rokkirobokopit-singlensä musiikkivideon, jonka synopsis on hengästyttävää luettavaa. Annetaanpa biisintekijä Kaarlo Terhon hoitaa esittely:

Rokkirobokopit kertoo semmosesta äijästä, joka huomaa ainakin viiden rokkirobokopin jahtaavan häntä. Sitten se äijä lähtee niitä karkuun, mutta robokopit saavuttaa sitä, vaikka se ajaa yli satasta. Rokkirobokopit saa sen kiinni Toijalan kohalla. Sit ne pistää siihen piikin ja heittää sen koppiin ja kun se äijä herää, niin siitäkin on tullu rokkirobokoppi. Eli semmone puoliks poliisi ja puoliks kone, joka soittaa sähkökitaraa ja jahtaa ihmisiä semmosella sähköiskupyssyllä.” Ok!

Videon on ohjannut Taideteollisessa korkeakoulussa opiskeleva Milja-Maaria Terho. Rokkirobokopit on ensimmäinen julkaisu Pöölön ja ystävän tulevalta debyyttialbumilta, jota yhtye parhaillaan äänittää Rämsöössä. Singlen julkaisee Tyttöystävä ja jakelee Playground Music. Kokoonpano soittaa ensimmäisen singlensä ja musiikkivideonsa julkkarikeikan 16. helmikuuta Tampereella Vastavirran Pub Yläkerrassa. Lämppärinä esiintyy Mummin Kullat.