Artisti: Power Trip

Nuorena nukkuneen Power Trip -laulajan kuolinsyy selvisi – yliannostus vei tämänkin muusikon

Thrash metal -yhtye Power Trip oli varsin kovassa nousussa aina viime vuoden elokuuhun asti, kun yhtyeen laulaja Riley Gale kuoli yllättäen 34-vuotiaana. Uutinen parhaassa iässä olleen muusikon menehtymisestä otettiin järkyttyneenä vastaan musiikkimaailmassa. Nyt muun muassa NME kertoo, että Galen kuolinsyy on julkistettu, ja surullisen tarpeeton tragedia tämäkin näyttää olleen.

Jälleen iloisia uutisia metalliyleisölle: Lamb of God ja Kreator kahdelle keikalle Suomeen!

Ensi talvesta näyttää kehkeytyvän varsin suotuisa ajanjakso Suomen heavykansalle. Aiemmin on uutisoitu muun muassa Slipknotin, Ozzy Osbournen ja Ghostin keikoista – eikä tuo marraskuun Steelchaos-tapahtumankaan anti näytä lainkaan hullummalta – ja nyt kantautuu sellaisia tietoja, että Lamb of God ja Kreator vierailevat täällä alkuvuodesta yhteisvoimin. Kolmantena pyöränä mukana kulkee Power Trip.

Amorphis, Dimmu Borgir, Marko Hietala, Anthrax… – Katso mittava kuvagalleria Tuska-perjantailta

Uudistunut metalliväen festivaali Tuska Open Air ylsi tänä vuonna kävijäennätykseensä keräten kesäisen aurinkoiseen Suvilahteen yhteensä 43 000 katsojaa. Yleisö pääsi nauttimaan paitsi lämpimistä keleistä, hyvästä ruuasta sekä juomasta, myös luonnollisesti mainioista keikoista.