Artisti: Rain Diary

Ensinäyttö: Uljaita maisemia lumisen Suomen tapaan – katso Rain Diaryn uusi video

Winterwaveksi musiikkiaan kutsuva kotimainen Rain Diary julkaisi tänään uuden singlen. Circles-kappale tuli juuri kuultavaksi suoratoistopalveluihin, ja nyt Soundin verkkosivuilla saa ensi-iltansa biisiin tehty musiikkivideo. Katso Antti Väreen ohjaama video yläpuolelta. Tuore kappale on myös orkesterin uuden laulajan esiinmarssi, joten tsekkaa siitä, miten Mr. Otto hoitaa hommansa!

Ensinäyttö: Rain Diary työsti vanhan kappaleensa uusiksi ja varusti lopputuloksen komealla videolla

Millaista musiikkia on winterwave? Tästä aiheesta haluaa tamperelainen Rain Diary kertoa tarkemmin. Soundin sivuilla saa nyt ensi-iltansa winterwaveksi musiikkityylinsä määrittelevän Rain Diaryn Here/Now-biisiin tehty musiikkivideo, jolla kuljetaan varsin syksyisissä maisemissa.

”Tämmöinen siitä nyt sitten tuli” – nimekkäiden soittajien Sadetta-yhtye esittelee vähän erilaisen Narkomaanin

Onko Sadetta-niminen orkesteri tuttu? Jos ei, niin sen jäsenet saattavat olla: mukana ovat Jussi Selo (Uniklubi), Vesa Holmala (Holmala), Tytti Toppari (Rain Diary), Lauri Kujasalo (Rain Diary, Epilä) ja Jari Kangaskorte (Epilä). Ja nyt tämä kokoonpano tuo kuultavaksi singlen nimeltä Narkomaani. Tarkasta alempaa.

Tummien soundien äärellä – Rain Diaryn uutuusvideo johdattaa katsojan kohti kylmää, kolkkoa syksyä

Mikäli olet miettinyt, mitä kotimainen Rain Diary on viime aikoina puuhannut, niin muun muassa tällaista. Yhtye yhdisti voimansa saksalaisen The Open Stage Berlin -ryhmän kanssa, ja kollaboraation hedelmänä syntyi yllä oleva musiikkivideo. Ensinäytössä Soundissa!