”Tämmöinen siitä nyt sitten tuli” – nimekkäiden soittajien Sadetta-yhtye esittelee vähän erilaisen Narkomaanin

8.11.2018 12:29

Onko Sadetta-niminen orkesteri tuttu? Jos ei, niin sen jäsenet saattavat olla: mukana ovat Jussi Selo (Uniklubi), Vesa Holmala (Holmala), Tytti Toppari (Rain Diary), Lauri Kujasalo (Rain Diary, Epilä) ja Jari Kangaskorte (Epilä). Ja nyt tämä kokoonpano tuo kuultavaksi singlen nimeltä Narkomaani. Tarkasta alempaa.

Tarjolla ei kuitenkaan ole syrjäkujien päihdetarinaa, vaan diskovaloilta ja hikiseltä yökerholta kalskahtava kiiman ja ihastumisen kokemus. Tämä narkomaani ei kaipaa opioideja, vaan sitä yhtä henkilöä tanssilattialla, jonka katsekin saa sydämen pysähtymään.

Narkomaanin voi nähdä metaforana mille tahansa riippuvuudelle, alun kiehtovasta vaarallisuudentunteesta aina viimeisen kertosäkeen hengästyttävän kiihkeään grande finaleen”, kommentoi kosketinsoittaja Tytti Toppari tiedotteessa.

”Tehtiin treeniksellä tämmönen. Sitten kun saatiin nauraminen lopetettua, niin soitettiin se toiseen ja kolmanteenkin kertaan. Tämmönen siitä nyt sitten tuli”, laulaja Jussi Selo puolestaan tuumaa.

Sadetta kertoo tekemisistään muun muassa Facebookissa. Narkomaanin julkkareita juhlitaan huomenna 9. marraskuuta Tampereen Jack the Roosterissa.

Lisää luettavaa