Leevi and the Leavings, The Doors, kuvia suomirockin kulta-ajalta… – Like julkisti kevään kustannusohjelmansa

Paljon mielenkiintoista luettavaa taas tulossa.
3.11.2021 09:48

Like Kustannus on julkistanut kevään 2022 kustannusohjelmansa ja luvassa on tuttuun tapaan sivukaupalla mielenkiintoista luettavaa niin fiktion kuin faktan osalta. Musiikkiaiheisia teoksia kevään julkaisuohjelmassa ovat Timo Kalevi Forssin Leevi and the Leavings – Hittitehtaan tarina, Jouko Lehtolan Rock-Finlandia -kuvakirja sekä The Doors -kitaristi Robby Kriegerin muistelmateos Set the Night on Fire.

Leevi and the Leavings – Hittitehtaan tarina on jatko-osan Forssin vuonna 2017 julkaistulle Gösta Sundqvist – Leevi and the Leavingsin dynamo -menestyskirjalle. Siinä missä ensimmäinen teos keskittyi lauluntekijä Sundqvistiin, uutuusteoksessa päästetään ääneen Göstan luottomuusikot Risto Paananen, Juha Karastie ja Niklas Nylund, jotka kertovat yhtyeen albumien synnystä.

Jouko Lehtolan Rock-Finlandia on koottu valokuvataiteilija Lehtolan (1963-2010) vuosien 1985 ja 2010 välillä ottamista kuvista. Kuvia taustoitetaan laulaja Kalle Aholan ja toimittaja Ville Hartikaisen tekemillä haastatteluilla ja ääneen pääsevät muun muassa Maija Vilkkumaa, J. Karjalainen, Remu sekä 22-Pistepirkon ja CMX:n jäseniä.

Set the Night on Fire -teoksessa 75-vuotias Robby Krieger avaa ensimmäistä kertaa sanaisen arkkunsa muistelmien muodossa kertoen ennen kuulemattomia tarinoita The Doorsin alkuajoilta sekä yhtyeen myyttisestä ja ikonisesta keulahahmosta Jim Morrisonista. Kirjan tekemisessä Kriegeriä on avustanut kirjailija ja elokuvantekijä Jeff Alulis.

Liken koko kustannusohjelman voit lukea täältä.

 

Lisää luettavaa