Artisti: Wasted

Soundi suosittelee: Punk-lafka Combat Rock Industrysta kertova dokumentti nähdään Tampereen Elokuvajuhlilla

6.–10.3. juhlittavan Tampere Film Festivalin ohjelmistossa on jälleen muutama musiikkiaiheinen elokuva – sekä tietenkin paljon muuta kiinnostavaa. Soundin nimikkonäytöksessä 7.3. nähdään suomalaisesta punklevy-yhtiöstä kertova Tee se itse -elämä – Combat Rockin tarina. Dokumentti on mukana Filkkareiden kotimaisessa kilpailusarjassa.

Suomipunkia dokumenttimuodossa: Combat Rock -dokkarin ensi-iltapäivä julkistettiin

Kevättalvella on tarjolla kotimaisen punkin tarinaa dokumenttielokuvan muodossa, kun Tee se itse -elämä: Combat Rockin tarina saa ensi-iltansa. Nyt tiedote kertoo, että dokkari tulee yleisön nähtäville 22. maaliskuuta Helsingin Bio Rexissä, ja ensi-iltaa seuraa Bar Loosessa järjestettävä jatkoklubi.

Anssi Kela haastoi itsensä improvisoimaan satunnaisen Wikipedia-artikkelin biisiksi – aihe ilahduttanee kotimaisen punkin ystäviä

”Wasted on suomalainen punk-yhtye”, aloitti Anssi Kela ”hetken laulunsa” Helsingin Tavastialla viime joulukuussa. Kela alusti ohjelmanumeronsa kertomalla, miten hänellä on välillä tapana improvisoida summamutikassa valikoituja Wikipedia-artikkeleita lauluiksi – koska miksi ei – ja Tavastialla arpa osui Wasted-orkesterin Wiki-sivun kohdalle. Ja sieltähän se lähti, tanakasti E-duurissa.