Ensinäyttö: Pelko sai videolleen mukaan drag-artisti Lilithiumin – tuloksena laulu rakastamisesta ja pelkäämisestä

20.3.2020 12:39

Saatiinpa toinenkin ensinäyttö julki näin viikonlopun kynnyksellä. Pelko-orkesteri pyysi uusimmalle videolleen mukaan drag-artsti Lilithiumin, ja tuloksena on muun muassa vähemmän hilpeitä sairaalakuvaelmia. Katso yläpuolelta!

“Oletko koskaan pelännyt, että läheisellesi tai itsellesi käy jotain vakavaa? Oletko miettinyt, miten se vaikuttaa elämään, ihmissuhteisiin, itsetuntoon ja rakkauteen? Uskon, että pelko siitä käy säännöllisesti melkein jokaisen mielessä. Tässä biisissä mennään yhdessä sairaalaan ja tullaan sieltä yhdessä pois. Niinpä se on samaan aikaan laulu pelkäämisestä ja laulu rakastamisesta”, kertoo yhtyeen laulaja Saara tiedotteessa ja jatkaa:

“Drag-artisti Lilithium on minulle pitkältä ajalta tuttu ja hänen kauhuelokuvamainen tyylinsä aina inhottaa ja ilahduttaa. Sairaala onkin usein kauhuelokuvien pääpaikka, ja siksi Lilithiumin tyyli tuntui täydelliseltä tähän biisiin. Me myös rakastamme dragia.”

Sairaala on osa toukokuussa julkastavaa ep:tä. Pelko kertoo puuhistaan Facebookissa tässä osoitteessa. Keikkojakin yhtyeellä on ollut buukattuna, mutta kun tilanne on mitä on, palataan niiden pariin vähän parempina aikoina.

Lisää luettavaa