Artisti: Pelko

Ennakkokuuntelu: Pelko-yhtyeen uudella singlellä kuuluu rakkaus Depeche Modeen ja New Orderiin

Mitä tehdä koronakaranteenissa, kun joutuu kököttämään neljän seinän sisällä päivät pitkät? Esimerkiksi elektronista popmusiikkia. Näin tuumasivat ainakin Pelko-yhtyeen Saara Kemppainen ja Niilo Tenkanen, jotka ovat aikaisemmin kunnostautuneet traumarockiksi kutsumansa musiikkityylin parissa. 4.12. tulee myyntiin kaksikon ensimmäinen elektropop-esitys Linnut, ja Soundista kappaleen voi tarkastaa jo näin ennakkoon. Kuuntele yläpuolelta!

Ennakkokuuntelu: Helsinki hukkuu tulvaan – Pelko-yhtye näyttää, millainen on postapokalyptinen rakkauslaulu

Pelko-orkesteri julkaisee 14. helmikuuta Tulva-singlen, joka enteilee myöhemmin keväällä julkaistavaa ep:tä. Singlen voi kuitenkin tarkastaa jo hieman etuajassa Soundin ennakkokuuntelun välityksellä, joten kuuntele alempaa, mitä traumarockiksi musiikkinsa lokeroiva bändi on saanut aikaiseksi. Kappaleen on muuten tuottanut Bodomin levyiltä ja ylipäätään metallipuolelta paremmin tuttu Anssi Kippo.

Ensinäyttö: Pelko-yhtyeen uutuus on omistettu kaikille, jotka ovat liian outoja tähän maailmaan

Pelko esittelee toisen albuminsa 3. huhtikuuta. Sukupuuttoaalto-pitkäsoitolta julkaistaan kuitenkin ensi alkuun toinen single 21. maaliskuuta, ja Soundi tuo nyt ensi-iltaan tähän Uudestisyntynyt-kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Katso laulaja-basisti Saara Kemppaisen kuvaama ja laulaja–kitaristi Niilo Tenkasen ohjaama & leikkaama video yläpuolelta!