Artisti: Pelko

Ensinäyttö: Pelko-yhtyeen uutuus on omistettu kaikille, jotka ovat liian outoja tähän maailmaan

Pelko esittelee toisen albuminsa 3. huhtikuuta. Sukupuuttoaalto-pitkäsoitolta julkaistaan kuitenkin ensi alkuun toinen single 21. maaliskuuta, ja Soundi tuo nyt ensi-iltaan tähän Uudestisyntynyt-kappaleeseen tehdyn musiikkivideon. Katso laulaja-basisti Saara Kemppaisen kuvaama ja laulaja–kitaristi Niilo Tenkasen ohjaama & leikkaama video yläpuolelta!

Katse kohti rakkautta – ensi-illassa Pelko-yhtyeen totuttua toiveikkaampi musiikkivideo

Helsinkiläinen Pelko vaihtaa viimeisimmällä singlellään uuden vaihteen silmään. Orkesteri on profiloinut musiikkinsa ns. traumarockiksi, mutta tuoreella Yksi katse riittää -biisillä on kauhun sijaan toivorikkaampi tunnelma.

Millaista on ”traumarock”, jonka pohjana toimivat CMX, Abba ja alkuräjähdys? Katso Pelko-yhtyeen uusi video ja sivistä itseäsi

Tänään onkin ensisoittojen luvattu päivä, kun juuri saatiin julki The Holyn uusi biisi ja nyt on vuorossa orkesteri nimeltä Pelko. Yhtye teki videon keväällä julkaistun Paino jota vastaan ei voi taistella -debyyttilevynsä kappaleeseen Onnellisuus, ja nyt tämä tuotos tulee koko kansan katsottavaksi Soundin verkkosivujen välityksellä. Tutustu aiheeseen lähemmin yläpuolelta!