Ensinäyttö: seinäjokelaisen Memoremainsin videolla popmetalli soi suurella sykkeellä

Heavy metal ei Suomesta aivan heti lopu. Yksi tuoreimmista heavy-kentälle marssivista orkestereista on nimeltään Memoremains, ja tämä kokoonpano lupaa yhdistää tuotannossaan pop-melodiat, tukanheilutusriffit ja vielä discorytmit päälle. Suunnilleen samoilla laduilla siis kuljetaan Battle Beastin kanssa, ja tälle osastollehan maassamme löytyy kysyntää.

Soundin sivuilla saa tänään ensi-iltansa Memoremainsin Pounding Heart -biisiin tehty musiikkivideo, katso tuotos yläpuolelta. Video avaa tietä bändin esikoisalbumille, joka on tulossa myöhemmin tänä vuonna. Palataan siihen sitten kun aika on kypsä.

”Mietittiin pitkään millainen tarina halutaan musavideolla kertoa. Tässä nyt kävi sitten niin, että todettiin haluavamme soittaa bändinä tuo kyseinen biisi tarinoineen ja näyttää kuulijalle meidän oma fiilistelymme biisistä. Oltiin juuri saatu biisi äänitettyä purkkiin ennen kuvauksia ja meillä oli tosi hyvä fiilis soittaa sitä ’tuoreena’. Toivottavasti sama fiilis välittyy myös katsojalle meidän touhuista”, kosketinsoittaja Mikko Kujanpää kertoo uutuusvideosta.

”Aiemminhan me ollaan Memoremainsilla kuvailtu viisi musiikkivideota, joiden tuotannosta on vastannut aina Riku-Pekka Lappalainen. Tähän levyn ekaan sinkkuun haluttiinkin hakea vähän erilaista lähestymistapaa kuvausten suhteen. Musiikkivideon on nimittäin tällä kertaa kuvannut, ohjannut ja editoinut meidän tulevan levyn promokuvatkin ottanut Henri Rantala. Tosi hyvää jälkeä saatiin Henrinkin kanssa ja yhteistyö sujui alusta alkaen mallikkaasti. Rikun kanssa toki jatketaan hommia myöskin. Ehkä nopeammin kuin arvaattekaan”, kitaristi Aleksi Mäkelä jatkaa.

Memoremainsin puuhua voi tarkkailla Facebookin välityksellä täällä näin. Keikoista ei tässä maailmantilanteessa kannata varmaan edes puhua.