Ensinäyttö: Video, joka oli pakko tehdä – Lauma kertoo nyt tarinan vaikeasta erosta

11.4.2019 08:19

Huomenta, hyvä yleisö! Aloitamme kauniin torstaipäivän ensinäytöllä, jonka oli määrä tulla julki jo eilen, mutta tuotantotekniset syyt ajoivat ensi-illan yhdellä yöllä eteenpäin. Lauma-orjesteri joka tapauksessa on kuvannut videon Ota mut kyytiin jos sä lähdet -biisiinsä, ja lopputuloksen voi tarkastaa tällä kellonlyömällä yläpuolelta.

”Biisistä ei aluksi ollut tarkoitus tehdä videota, mutta lopulta se vain alkoi elämään omaa elämäänsä ja kasvoi sellaisiin mittoihin, että video oli melkein pakko tehdä. Ja videon ohjaajakin oli jo pitkään puhunut halusta tehdä nimenomaan tälle biisille videon”, Lauma-laulaja Antti Huurinainen kertoo.

”Biisin tekstin käsittää helposti niin, että se käsittelee vaikeaa eroa missä toinen osapuoli syyllistää toista osapuolta erosta. Sekin on ihan oikea tulkinta, mutta videolla haluttiin tuoda siihen sitäkin kulmaa, että ihminen voi syyttää erosta itseään.”

”Meikkaajalle sanoin, että ei tarvii tulla paikalle. Nukuin lyhyet yöunet ja aattelin, että väsynyt naama sopii hyvin videon teemaan.”

Ota mut kyytiin jos sä lähdet on julkaistu alun perin Lauman lokakuussa ilmestyneellä albumilla Keskeltä ohi. Yhtyeen meininkeihin Facebookissa voi tutustua täällä.

Lisää luettavaa