Artisti: Lauma

Ennakkokuuntelu: Kaikuisat kitarat soivat Lauman uutuussinglellä, b-puolella reteä Tehosekoitin-cover

Huomenta, arvon yleisö! Aloitamme tämän tiistaipäivän asiallisella ennakkokuuntelulla. Kerava–Tuusula-akselilla operoiva Lauma julkaisee toisen albuminsa Yhtenä kappaleena 20. helmikuuta, ja levyä promotoidaan ennakkoon Ei kaaduta koskaan -singlellä. Single tulee myyntiin perjantaina 7. helmikuuta, mutta tuotoksen voi kuunnella jo nyt Soundin ennakkokuuntelun välityksellä. Siispä mikäli kotimainen indie-osaaminen kiinnostaa, tarkasta biisi alapuolelta!

”Treat on ottanut matkan varrella eri muotoja, mutta ydin on säilynyt loppuun asti” – Parasta juuri nyt -soittolistan vieraana uusia suuntia ottava Jesse Markin

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät raikkaat, tuoreet ja huomionarvoiset uutuusbiisit niin Suomesta kuin ulkomailta.
Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Jesse Markin esittäytyi menneenä keväänä Blood / Will Shoot -tuplasinkulla. Aiemmin räppärinä The Megaphone State -yhtyeen riveistä tunnettu Markin on vasta alussa olevalla soolourallaan laajentanut ilmaisuaan räppäämisestä laulamiseen ja ottanut biisiensä teemoihin ja soundiin uusia sävyjä laajalta skaalalta.