”Jokaisella meistä on riippuvuuksia, mutta kaikki eivät ole kyltymättömiä” – Perjantaibiisinä Kätfish: Addikti

Humoristisiin lyriikoihin ja "yksinkertaisen tarttuvien biisien" nimeen vannova Kätfish käsittelee uusimmalla sinkkujulkaisullaan riippuvuuksia. Mutta miten käy punkrock savolaisilta?
6.4.2018 15:41

Aiemmin Nuoret ja raikkaat -juttusarjassamme esitellyn kuopiolaisorkesteri Kätfishin uusin julkaisu tottelee nimeä Addikti. Aiemmin turistina pääkaupungissa seikkaillut nelikko kertoo olevansa innoissaan uuden materiaalin saamisesta ulos puolen vuoden tauon jälkeen. Addikti ei aihepiiriltään ole yhtä kieli poskessa -meininkiä kuin bändin aiempi tuotanto, yhtye kertoo.

– Haluttiin tehdä vähän erilainen biisi verraten kahteen ensimmäiseen julkaisuun. Kappaleen aihe on vähän ”vakavampi” kun aikaisemmissa, mutta biisistä löytyy silti tunnistettava ”Kätfish-meininki”. Riippuvuuksien maailmassa seikkaillaan aika pitkälti, mutta kuulija itse määritelköön loput, rumpali Petu Partanen kuvailee.

– Tähän mennessä on tullut ainakin positiivista palautetta sinkusta, ja taisipa se pyörähtää muutamalla spottarilistallakin. Nyt odotellaan sitten kuumeisesti, että päästään veivaamaan uutta tuotantoa kevään ja kesän keikoilla, Partanen kuvailee.

– Jokaisella meistä on riippuvuuksia, mutta kaikki eivät ole kyltymättömiä, laulaja Riko Rinnekangas heittää.

Jäsenet:
Riko ”Rickiminaj” Rinnekangas – laulu
Petu Partanen – rummut
Aavee Tikkanen – kitara, laulu
Rene Rinnekangas – basso

Perjantaibiisinä Kätfish – Addikti:

Lisää luettavaa