”Uudet osat toimivat hyvin!” – Lauantaileka-yhtye Turmion Kätilöt kertoo tuoreimpia kuulumisiaan

Kuopiolaisyhtyeen laulajalle MC Raaka Peelle on tällä viikolla asennettu uusi lonkka. Myös Pimeyden morsian -olut lanseerattiin Tampereella.

Turmion Kätilöiden "uusi" single ja nimikko-olut kulkevat käsi kädessä.

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

”Vuosituhannen vaihteessa eräänä synkkänä ja myrskyisenä yönä sai alkunsa Turmion Kätilöiden ensimmäinen kappale, Pimeyden Morsian, MC Raaka Peen raksatöiden raiskaamista käsistä. Kyseisestä biisistä löytyy yhtyeen debyyttialbumilla julkaistun version lisäksi kaiken kaikkiaan ainakin kolme erilaista versiota, jotka on tehty ja tuotettu jo ennen bändin olemassaoloa. Nyt niistä julkaistaan se kaikkein varhaisin, sekä 2010-luvulle päivitetty versio.”

Näin kertoo Facebook-sivuillaan juuri oman Imperial Stout -oluensakin lanseerannut orkesteri Turmion Kätilöt, jonka Pimeyden morsian 2016 -biisi kuullaan tänään Soundin Lauantailekana.

Hieman vajaa kaksi viikkoa sitten kerroimme bändin laulajan MC Raaka Peen käyvän kamppailua verenkiertohäiriön aiheuttamaa luukuoliota vastaan. Nyt Raaka Peen lonkanvaihto-operaatio on takana ja huolissaan olleiden iloksi herra voi kertoa tämänhetkisestä tilastaan seuraavaa:

Kuntoutus etenee hyvin. Lääkkeet ovat maukkaita. Uudet osat toimivat hyvin! Tällä hetkellä suurin huoli on se, että unohdin kysyä lääkäriltä mitä ruuvikärkeä pitäisi käyttää jos haluaa joskus lonkaa säätää. Nyt on alusta aika jäykkä. Ei viitsis nylpätä nuin kalliita ruuveja.

Samaan aikaan Tampereella

Turmion Kätilöiden hulppeasti markkinoima Pimeyden Morsian Imperial Stout -olut lanseerattiin Tampereen yhä jatkuvilla Suuret Oluet Pienet Panimot -messuilla torstaina. Paikan päällä päivystänyt Herra Spektaakkeli välittää tapahmapaikalta seuraavanlaisia terveisiä:

Olut onnistuneesti lanseerattu, kansalle juotettu ja krapula hankittu. Paikan päällä saatu palaute oli poikkeuksetta pelkästään positiivista ja kuhina Iso-Kallan panimon pisteellä oli sen verran kovaa, että saattaa hyvinkin viimeisille maistelijoille jäädä tuoppi tyhjäksi. Eli äläpä jahkaile vaan tee itsellesi hyvin ja maistele!

Myös MC Raaka Pee muistaa olut-asiaa sivuta:

Nyt kun täällä hoitolaitoksessa en pääse nauttimaan uudesta sinkusta tai oluesta, ajattelin tilata yöhoitajalta pari Oxycontinia, jonka kanssa toimii muuten loistavasti esimerkiksi Imovane. Ja marjamehu.

Tässä vielä paljolti hilpeyttä herättänyt mainospätkä:

Ja sitten se biisi:

Lauantaileka Turmion Kätilöt feat. Julma J: Pimeyden morsian 2016

Parasta juuri nyt -listalta löytyvätkin sitten ne kaikki loput uutuusherkut: