Tässäkö Suomen Depeche Mode? Lauantailekana PakkoPakkoPakko: Olen menettänyt järkeni

"Biisin kirjoitusvaiheessa pää rakoili pahasti ja se kuuluu myös tekstistä."

PakkoPakkoPakko

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Helsinkiläinen PakkoPakkoPakko on tuore duo, jonka ilmaisussa depechemodemaisesti tanssimaan painostava elektropop ja dramaattiset tekstit paiskaavat kättä kiintoisan nyrjähtäneellä tavalla.

PakkoPakkoPakko-kokoonpanon muodostavat laulaja-kitaristi-ohjelmoija Tatu Märkälä ja bassoja ja syntetisaattoreita hoiteleva Juho Koikkalainen. Samaiset miehet, joiden edesottamuksista olet aiemmin saattanut nauttia HeadHeartHands-nimisen orkesterin tehtailemina.

”Tän laulun kautta sain myönnettyä heikkouteni ja sen, että oon tehnyt virheitä.”

Nyt uuden projektin myötä myös esityskieli on vaihtunut suomeksi. PakkoPakkoPakkon tänään Lauantailekanamme junnaava debyyttisingle kulkee otsikolla Olen menettänyt järkeni.

Märkälä kertoo:

Kun ihmiset ovat kysyneet, että minkälaista musiikkia PakkoPakkoPakko on, olen vitsaillut sen olevan mielenterveys-teemaista elektropoppia. Olen menettänyt järkeni -kappaleessa kyseinen teema on hyvin vahvasti läsnä. Biisin kirjoitusvaiheessa pää rakoili pahasti ja se kuuluu myös tekstistä. Tän laulun kautta sain myönnettyä heikkouteni ja sen, että oon tehnyt virheitä. Samalla tunnistin itsessäni asioita, jotka kaipaa yhä työstämistä. Tulevissa kappaleissa työstämistä tullaan jatkamaan ja aiheina pyörittelemään muun muassa egoa, identiteettiä ja eskapismia.

Ottakaapa siitä haltuun. Gahanin ja kumppaneiden tekemisten lisäksi oheinen kipale tuntuisi olevan sielullista sukua esimerkiksi Drive-elokuvassa (2011) soineella Nightcall-singlellään (2010) laajempaa huomiota herättäneelle ranskalaiselle Kavinskylle.

Lauantaileka – PakkoPakkoPakko: Olen menettänyt järkeni

Parhaillaan PakkoPakkoPakko työstää lisää materiaalia ja hioo settiään kuntoon myös live-hommia silmällä pitäen.

PakkoPakkoPakko on:

Tatu Märkälä (laulu, kitara, syntetisaattorit ja ohjelmointi)
Juho Koikkalainen (basso ja syntetisaattorit)

Koko kimara kovimpia biisiuutuuksia viikoittain päivittyvällä Parasta juuri nyt -soittarillamme:

Parasta juuri nyt myös YouTubessa ja Deezerissä.