”Kun joutuu tarkistamaan nimen sähkölaskusta…” – Lauantailekana Pasa: Ei vaihdeta numeroita

Stadilaiset elektronisempaa puoltaan esittelemässä.
22.7.2017 16:04

Lauantailekat ovat meneviä ja tunnelmallisia kotimaisia ralleja. Ei raja-aitoja.

Yhäkin nuorista helsinkiläismiekkosista koostuva Pasa päätti pitkän hiljaiselonsa keväällä julkaistun Jää vielä Helsinkiin -kappaleen muodossa. Nyt jannujen tulevalta kakkoalbumilta on tarjolla lisää esimakua, kun viikon 29 Lauantailekana kajahtaa siipale nimeltään Ei vaihdeta numeroita.

Biisin kertoja etsii yöstä satunnaista läheisyyttä uskaltamatta antaa sitä itse. Ei vaihdeta numeroita kertoo siitä, kun ei jäädä aamupalalle, vaan poistutaan ennen auringonnousua. Kun haluaisi jättää lapun pöydälle ja joutuu tarkistamaan nimen sähkölaskusta. Tinder, aamujatkot, fritsuja kaulalla, pasalaiset maalailevat.

– Tää hiipii sisään soiden elektrosävytteisemmin kuin Pasa aiemmin. Kappaleen kitaralinja kumartaa silti vanhan mestarin J. Karjalaisen suuntaan. Tuottajana hääri yhtyeemme luottomies Artturi Taira.

Valmisteilla olevan kiekkonsa tilaa bändi valottaa näin:

Levyä viimeistellään paraikaa. Tarkka julkaisuajankohta on vielä auki, mutta tullaan pudottelemaan kuluvan vuoden aikana vielä lisääkin sinkkumaistiaisia. Kakkoslätty on siis tulossa, ja sitä ennen palataan vielä keikkalavoillekin. Heitetään paluugigi Helsingin Kuudennella Linjalla perjantaina 25.8.2017.

Sinne siis!

Lauantaileka Pasa: Ei vaihdeta numeroita

Pasa on:

Henri Piispanen (laulu ja basso)
Feniks Willamo (kitara)
Otto Piispanen (kitara ja koskettimet)
Olavi Levo (rummut)
Johannes Kuoksa (koskettimet ja trumpetti)

Biisinamuista pontevimmat viikoittain päivittyvältä Parasta juuri nyt -soittariltamme:

Lisää luettavaa