Meitä ette pidättele, sanoo Blind Channel – näin käy, kun popmetalliyhtye ottaa esitettäväkseen hiphop-hitin

7.3.2017 11:30

Hyvät naiset ja herrat, Blind Channel haluaa esittää teille seuraavaksi kappaleen Can’t Hold Us. Se ei tietenkään ole heidän oma sävellyksensä – alun perin biisin julkaisivat Macklemore ja Ryan Lewis vuonna 2011 – mutta rehvakkaasti Oulun nuoret kollit omivat jenkkibiisin omakseen. Anteeksipyytelemätöntä menoa, hyvä!

Blind Channel teki coveriinsa myös musiikkivideon, joka saa nyt ensi-iltansa Soundin verkkosivuilla. Ryhmän tykittelyä voi seurata alempaa.

Kuinka yhtye keksi ottaa juuri tämän kappaleen ohjelmistoonsa? Biisi ei ole ihan ilmeisin valinta ”väkivaltaista poppia” esittävälle kokoonpanolle.

Can’t Hold Us on biisi, jonka stoori istuu meihin kuin kuuma veitsi margariiniin. Biisissä painotetaan sitä, etteivät isot koneistot pysty pidättämään todellista intohimoa”, yhtye kertoo sähköpostitse.

”Vallankumouksellisuus, energia ja törkeän kova biisi! Haluttiin viedä biisi nelosvaihteelta vitosvaihteelle.”

Blind Channelilla menee tänä keväänä muutenkin lujaa, sillä yhtye on kiinnitetty Amaranthen lämmittelijäksi ruotsalaisten huhtikuiselle Suomen-kiertueelle. Rundi alkaa 6.4. Tampereen Pakkahuoneelta ja päättyy kahdeksanteen keikkaan 15.4. Lahden Finlandia-klubilla. Tarkemmat tiedot voi katsoa täältä.

”Oltiin todella haipeissa, kun kuultiin meidän keikkamyyjältä Rowanilta, että Amaranthen lämppärislotti voisi onnistua juuri meille. Pop-metal, jota noi ruotsalaiset edustavat, on hyvin samankuuloinen nimi kun meidän lanseeraamamme ’violent pop’. Siinäkin mielessä ollaan hyvillä poluilla. Törkeän siistiä avata illat näille mestareille”, yhtye intoilee.

Lisää luettavaa