Merkillinen Suomen taajamia kansoittava ilmestys nimeltä torspopipo on saanut nimikkokappaleen

https://youtu.be/4qGplgO4cl4

Oletko koskaan tavannut Torspopipoa? Luultavasti olet, mikäli olet joskus viileänä talvipäivänä tavallisessa suomalaispitäjässä vieraillut. Itse kukin voi tässä vaiheessa kuvitella mieleensä hieman kummelimaisen ilmestyksen, joka hihansuut räässä ja torspopipo päässä ilmestyy nurkan takaa viilettääkseen kohti huoltoaseman peliautomaattia, Alkoa tai vaikkapa R-Kioskin lottokuponkivarantoja. Siinäpä tuttu ja turvallinen, niin Pohjois- kuin Etelä-Suomessakin viihtyvä veijari.

Nyt mysteerinen konemusiikkiartisti O Samuli A on julkaissut Torspopipolle ikioman nimikkokappaleen. Kuuntele Soundin sivuilla ensi-iltaan tuleva biisi yläpuolelta. O Samuli A onkin jo pitkän linjan muusikko: mies on tehtaillut elektronista äänimaisemaansa aina 1990-luvun hämäristä saakka.

O Samuli A julkaisee syyskuussa uuden albumin nimeltään Condition Yellow. Tuotos on ”nyrkkihattuinen jatkumo” vuonna 2014 ilmestyneelle Field Trip -levylle sekä parin vuoden takaiselle Ei vittu kytät -seiskatuumaiselle. Svart Records hoitaa julkaisupuolen.