Nyt vittuillaan oikein urakalla – ennakkokuuntelussa tamperelaisen Kasikolmen 2020-ep

Carolin Büttner

Tamperelainen Kasikolme on täällä taas. Aiemmin Numero 83 -nimellä operoinut orkesteri aktivoitui tänä vuonna uudelleen, kun korona toi kalenteriin runsaasti vapaa-aikaa täytettäväksi. Elokuussa yleisölle esiteltiin iloisesti nimetty Vittuillaan-single, ja nyt on vuorossa kolmen biisin 2020-ep. Tuotos julkaistaan virallisesti 16. lokakuuta, mutta Soundin välityksellä ep:n voi ottaa haltuun vaikka saman tien. Kuuntele alempaa!

”Keskellä koronakevättä Vesku (Vesa Holmala, laulu) laittoi yllättäen bändin WhatsAppiin demon uudesta biisistä ja ilmoitteli, että hänen tekisi mieli soittaa rokkia. Soittointoa löytyi muiltakin, joten väkerrettiin vielä pari biisiä lisää ja suunnattiin pikavauhtia studioon. Otettiin lähtökohdaksi hakea biiseihin pientä punk-henkeä, siis ’angstia ja rokkimeininkiä’ kuten Vesku asian ilmaisi”, kitaristi Juho Järvensivu kertoo sähköpostitse.

Uuden ep:n on miksannut muuassa Pää Kii- ja Kynnet-yhteyksistään tuttu Lauri Eloranta. Kasikolmen oli tarkoitus soittaa ep-julkaisukeikka tämän viikon perjantaina Tampereen Jack the Roosterissa, mutta keikka siirrettiin ensi vuoteen tiukentuneiden koronarajoitusten myötä. Parempi onni myötä keväällä! Kasikolmen Facebook-kanava löytyy täältä.