Päiväuni vai painajainen? Ensinäytössä Saran uusi video, joka onkin varsin näyttävää jälkeä

https://youtu.be/qFc_XNEnDFc

Onko ollut Saraa ikävä? Jos on, niin ei hätää: Soundin verkkosivuilla saa nyt ensi-iltansa yhtyeen tuoreen singlen komea musiikkivideo, joka onkin visuaalisesti näyttävää jälkeä. Katso Kristina Galisovan ansiokkaasti ohjaama ja kuvaama video yläpuolelta.

Avaa se ovi -single enteilee syyskuussa julkaistavaa albumia, ja kappaleen on tuottanut ja miksannut Pariisin keväästä tuttu Arto Tuunela. Saran johtohahmo Joa Korhonen kuvailee biisiä seuraavasti:

Avaa se ovi on kuin mystinen matka sisimpään, itsetutkistelun ytimeen. Onko kaikki tosiaankin tässä, vai pitäisikö tälle elämälle vielä tehdä jotain? Löytyykö sisäinen rauha vai nielaisevatko laitteet ja ympäröivä kaaos meidät lopulta kokonaan? Biisissä eletään hetkeä, jolloin jonkinlainen murros on lähellä – uskalletaanko avata ovi tuntemattomaan vai romahtaako tämä kaikki.”

Saralle ei ole merkittynä tällä hetkellä keikkoja, mutta tilanteeseen saadaan epäilemättä muutos, kunhan päästään syksyyn ja lähemmäs levyn julkaisua. Konsertit ja muut tiedoksiannot lisätään yhtyeen verkkosivuille ja Facebookiin.