Vuoden tulokas, 70-vuotias mestari ja kaikkea siltä väliltä – Soundi 10/2017 näyttää tältä

Dickinsonista Pyhimykseen - skaala on jälleen laaja.
17.11.2017 10:40

Kuulitko jo kolahduksen? Hyvässä tapauksessa se oli postiluukku, josta tupsahti Soundi 10/2017. Huonossa tapauksessa se oli murtovaras.

Oli miten oli, tällaista kaikkea päivän Soundi-lehti pitää sisällään:

Kansijuttuna on Vesta, jonka valitsimme vuoden 2017 tulokkaaksi, ja jolle täten ojensimme historian toisen Master Of Pulpets -diplomin. Onnea Vestalle! Jäämme kiinnostuneina odottamaan, että millainen Jori Sjöroosin kanssa työstetty debyyttialbumi sieltä keväällä tulee.

Soundi-haastattelu-vuorossa on Mikko ”Pyhimys” Kuoppala, joka tunnetan moneen suuntaan ulottuvan musiikkiuransa ohella myös levy-yhtiö Johanna Kustannuksen a&r-miehenä. Asiaa siis riitti musiikkikulttuurin jokaiselta kantilta. Ari Väntänen haastatteli.

Sitten otetaan monen vuosikymmenen perspektiivi suomalaiseen musiikkiin, ja perehdytään 70-vuotiaan Hectorin omalaatuiseen uraan. Analyyttisen esseeen mestareista suurimmasta kirjoitti Mikael Mattila.

Historian lehdet havajavat myös Suomalaisen rockin klassikot -jutussa, jossa tällä kertaa otettiin läheiseen käsittelyyn Ismo Alangon soolodebyytti Kun Suomi putos puusta. Hannu Linkolan haastattelussa tekovaiheita muistelee pääkolmikko Ismo Alanko, Riku Mattila ja Ahti Marja-aho.

Ja mitäpä olisi Soundi ilman tuhtia levyarviopakettia. Tuttuun tapaan syynissä puolensataa uutta pitkäsoittoa. Tällä kertaa mukana myös reilut 20 musakirja-arviota!

Eikä siinä vielä kaikki. Lisäksi Soundissa 10/2017 juttua näistä artisteista:  Bruce Dickinson, Suad, Leo, Egotrippi, Venom Inc, X Japan, Hanging Garden, The Amazons ja Echo And The Bunnymen. Sekä uutisia, kolumneja, sarjakuvia…

Tilaa Soundi
Osta digilehti (Lehtiluukku)

Vuoden viimeinen Soundi 11/2017 ilmestyy 15.12.

Lisää luettavaa