Yksinäisyys sopii mulle, laulaa Kauko Röyhkä – ennakkokuuntelussa Röyhkän ja The Bootsin uutuuslevy Maantie

https://soundcloud.com/svart-records/sets/kauko-royhka-the-boots-maantie/s-HR5Os

Kauko Röyhkä palaa levytyskantaan The Boots -yhtyeensä kanssa neljän vuoden julkaisutauon jälkeen. Osapuolten ensimmäinen yhteinen albumi Etelän peto ilmestyi vuonna 2014, ja ensi perjantaina julkaistaan myyntiin kombinaation toinen tuotos Maantie.

”Maantie on ihan perus rocklevy pienillä countrymausteilla. Se syntyi varsin vaivattomasti hajanaisista sessioista, joita järjestettiin parin vuoden aikana pienissä kotistudioissa Oulussa ja Tampereella. The Boots on countryvaikutteinen bändi, joten muutamat biisit painottuivat siihen suuntaan”, Röyhkä kertoo tiedotteessa.

Seksikäs nainen, Pikkuserkku ja Hevoset sumussa ovat Jarmo Heikkisen ja minun yhteistyötä. Jape soitti jo ekalla Kuusrockin keikallani kesällä 1980 ja on sen jälkeen ollut mukana monilla levyilläni. Hän on koonnut Maantien levytykseen hienon joukon muusikoita, joista suurin osa oli mukana jo Etelän pedolla. Joona Lukala hoiti tälläkin kertaa levyn viimeistelyn ja miksaamisen studiossaan Liedossa. Kansikuva on Olgan ottama. Istun siinä georgialaisen tienvarsikahvilan muovituolilla.”

”Olen hyvin tyytyväinen Maantiehen, se on taas minun tuotannossani jotain uutta ja hieman erilaista. Ja täytyy sanoa, että olen jälleen kerran pirun onnekas, kun saan työskennellä näin lahjakkaiden ihmisten kanssa”.   

Tuoreen levyn lisäksi Röyhkä julkaisee uuden Maan korvessa kulkevi -romaanin syyskuun lopulla. Maantien julkaisua juhlitaan 15.9. Oulun Kaupunginteatterissa sekä 10.10. Helsingin Tavastia-klubilla. Kuuntele Maantie ennakkoon yläpuolella olevan Soundcloud-soittimen avulla: