The Greatest Show On Earth! Nightwish esitteli uransa näyttävimmän show’n – tutustu nyt tulikuumaan kuvagalleriaan

21.5.2018 20:02

Nightwishin Decades-kiertueen Euroopan-osuus käynnistyi Virosta perjantaina 18. toukokuuta, ja Saku Suurhallin täyttänyt yleisömassa pääsikin todistamaan komeaa rockkonserttia.

Aikaisemmillakin kiertueilla erittäin näyttävän show’n tarjonnut Nightwish on taas kerran nostanut ”koneensa kierroksia”, ja yhden jättikokoisen ja muutaman pienemmän screenin, pyrotekniikan sekä muiden erikoistehosteiden – muun muassa ”raskassavun” – yhdistelmä ei jättänyt sen kummempaa sijaa spekuloinneille – kyseessä on Nightwishin historian näyttävin show. Ja tämähän on varsin sopivaa, sillä Decades-rundin settilistan ydin löytyy juuri sieltä Nightwishin ”historian hämäristä”.

Komeista tehosteista huolimatta ei parane unohtaa illan päätähtiä, sillä Nightwish oli ilmiliekeissä koko kahden tunnin mittaisen setin ajan. Esimerkiksi solisti Floor Jansenin suoritus oli melkeinpä hämmentävän tyylikäs, sillä hän teki vanhoista Nightwish-bravuureista ”omia biisejään” täysin suvereenilla tavalla.

Ja tämähän oli vasta alkua. Tulevan kesän aikana Decades-show lämmittää estradeita muun muassa Tšekissä, Alankomaissa, Tanskassa, Ranskassa,  Norjassa, Saksassa, Espanjassa ja Romaniassa.

Suomen-keikkojakin on onneksi luvassa kaksin kappalein. Emme todellakaan suosittele missaamaan Nightwishiä Joensuun Ilosaarirockissa 13. heinäkuuta tai Lahden Mukkulan tapahtumapuistossa 21. heinäkuuta.

Tässä alla voi tutustua kuvakavaldiin Tallinnasta. Fotot otti Timo Isoaho.

Lisää luettavaa