Kylmän sodan ja synteettisen Suomen syövereissä – osallistu kisaan ja voita Mikko Mattlarin kirja ja kokelmalevy

Dj, toimittaja ja filosofian tohtori Mikko Mattlar on mies, jolla on missio. Mattlar on koostanut jo parikin kokoelmalevyä, joilla yleisön tietoisuuteen on tuotu kotimaisen konepopin unohdettuja helmiä kaukaa menneiltä vuosikymmeniltä. Syyskuussa Mattlarilta on tulossa Svart-yhtiön välityksellä kaksikin uutta julkaisua: Cold War on the Rocks -kokoelmalevy, joka esittelee jälleen kulttihittejä kotimaisen disko- ja elektronisen musiikin alkutaipaleelta, sekä Synteettinen Suomi -kirja, joka paketoi suomalaisen syntetisaattorimusiikin alkuvaiheet yksiin kansiin. Lisätietoja julkaistuista löytyy Mattlarin verkkosivuilta.

Soundin sivuilla järjestetään nyt kilpailu, jossa arvotaan kolme kappaletta kokoelmalevyn ja kirjan yhteispaketteja. Täytä vain alla oleva lomake, niin olet mukana arvonnassa. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostitse. Onnea matkaan!

Kirja ja levy tulevat myyntiin 27. syyskuuta, ja teoksia juhlitaan päivää ennen julkaisua Helsingin Siltasessa. Hyvät bileet varmaan siellä tiedossa.