Suuri Stam1na-skaba: katso uusi video, vastaa kysymykseen ja hoida itsesi sekä kaverisi X-albumin ennakkonäytökseen!

15.9.2023 08:00

Stam1na julkaisee 29. syyskuuta kymmenennen studioalbuminsa. Levyn nimi on tyhjentävästi X, ja teosta esitellään innokkaimmille kuulijoille jo hitusen etuajassa. 28. syyskuuta järjestetään nimittäin Helsingin Tennispalatsissa ennakkonäytös, jossa soitetaan koko X-albumi alusta loppuun, ja myös Stam1nan muusikot ovat paikalla fiilistelemässä uusinta tuotostaan. Hyvää meininkiä on epäilemättä tarjolla kaikille lemiläisen metallimusiikin ystäville!

X-albumilta on nyt julkaistu toinen single, ja tähän Muistipalatsi-kappaleeseen tehtiin saman tien myös musiikkivideo kyytipojaksi. Soundissa järjestetään videon julkistuksen yhteydessä skaba, josta kolme onnekasta voi voittaa itselleen ja kaverilleen pääsyliput Tennispalatsin ennakkonäytökseen. Osallistujien tulee vain katsoa video yläpuolelta, vastata siihen liittyvään simppeliin kysymykseen ja jättää yhteystiedot alapuolella olevaan lomakkeeseen.

Voittajat arvotaan 22. syyskuuta, ja näihin onnenmyyriin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Siitäpä sitten osallistumaan, olkaa hyvät!

Kilpailu on päättynyt!

Lisää luettavaa