BARBE-Q-BARBIES: All Over You

BARBE-Q-BARBIES
All Over You
Sound Of Finland

Ensialbumillaan päälle käyvä Barbe-Q-Barbies on jälleen yksi naispuolinen rockbändi, joka lupaa ennakkoon hieman enemmän kuin mitä pystyy lopulta toimittamaan. Omissa genreissään suvereeneja Thee Ultra Bimboosia ja The Micragirlsiä lukuun ottamatta näin on käynyt lähes poikkeuksetta. Stalingrad Cowgirlsin lailla Barbe-Q-Barbieskaan ei vastaa hypetyksensä synnyttämiin odotuksiin. Mahdollista on toki sekin, että yhtyeeltä tulee vaatineeksi kohtuuttoman kovaa näyttöä.
All Over Youlla Barbe-Q-Barbies turvautuu puhdasoppisen garagen sijasta hardrockisempaan jyräämiseen. Aivan kuin Girlschoolin ja L7:n väliltä kadoksissa ollut lenkki olisi vihdoin löytynyt.

Ronskisti ja mieluiten roson kera soitetun rockin tuottajaksi profiloitunut Jürgen Hendlmeier ei ole saanut Barbe-Q-Barbiesista irti samaa ärhäkkyyttä kuin parhaissa töissään. Optimaalisesti toimiakseen All Over You olisi kaivannut lisää atakkia ja terävyyttä, joita yhtyeen keikoilla voi hyvinkin tavata nyt kuultavaa enemmän. Nyt Barbe-Q-Barbiesin debyytti on paikoin stoogesmaisestikin vääntyilevine kitaroineen tasaisen tappavaa ja tekijöistään huolimatta pohjimmiltaan maskuliinista vyörytystä, jota keventää hymyilyttävän konstailematon tulkinta Sweetin Wig-Wam Bamista.