DIE HUNNS: You Rot Me

DIE HUNNS
You Rot Me
People Like You

Värikkäistä persoonallisuuksista ei Die Hunnsissa ole puutetta. Duane Peters on känisevä-ääninen vanha ukko, paljon tunnetumpi skeittilegendana kuin melkein läpi lyöneestä US Bombsista. Corey Parks, parimetrinen silikonitissihirviö, on Nashville Pussyn ex-basisti, joka on nyt löytänyt kotinsa Die Hunnsista.

Esikoisalbumilla Long Legs Die Hunns ripoteltiin omien biisien sekaan tukku turvallisia covereita. You Rot Mella moiseen ei ole tarvetta. Punkia Die Hunns edelleen edustaa, mutta räyhäämisen ajat ovat ohi. Albumilla on kuultavissa sekä vuoden 1977 vallankumouksellista soundia että seuraavan vuosikymmenen new wave -venyttelyä 60-luvun huurupäisellä asenteella.

Vaikka bändin majapaikka onkin Los Angeles, on You Rot Me täysiverinen New York -levy. Johnny Thundersille kunniaa tekevät surumieliset melodiat ja Lou Reedin ”ottakaa tai jättäkää” -asenne passaa tämän sukupolven punk rockiin jos mikä.

Peters on Die Hunnsin posetiivin edessä temppuileva apina. Parks tuo tähän sirkukseen tulenpuhallustaitojen lisäksi myös yllättäen herkkyyttä. Hänen yksin laulamansa, elettyä elämää tihkuvat tulkintansa nostavat You Rot Men yhdeksi kuluvan vuoden punk-albumeista.