HARDCORE SUPERSTAR: C’mon Take On Me

Arvio julkaistu Soundissa 2/2013.
Kirjoittanut: Eero Kettunen.

Arvio

HARDCORE SUPERSTAR
C’mon Take On Me
Sony Music

En haluaisi ampua kaloja tynnyriin, mutta Hard­core Superstarin eväkkäät oikein kerjäävät sitä vittuilemalla päin musiikillisen omanarvontunnon kollektiivista naamataulua. Yrityksestä suhtautua bändin yhdeksänteen täyspitkään avoimin mielin jää muistiin vain One More Minuten lukemattomilta kerroilta tuttu hittihakuisuus.

Kokonaisuudessaan C’mon Take On Me on tasaisen surkea yritys rockata 1980-luvun esikuvien tapaan. Skandinaavisen semimodernilta soundaava albumi on paisunut pullataikina mautonta, ruotsalaista nisua. Sekä ytimekkyys että idearikkaus ovat mahdollisimman kaukana bändin musiikista. Kaiken päälle laulaja Jocke Bergin takakireä äninä ja rääkyminen rassaa aivan suunnattomasti. C’mon Take On Me -levyn pari biisiä kestävä hempeilyosasto ei ole paljon perusvääntöä vakuuttavampaa.

Hardcore Superstarin glam-vaikutteinen hardrock on miltei alinomaa ollut kaikin puolin äärimmäisen matalaotsaista meininkiä, eikä uusi levy tee ainakaan parantavaa poikkeusta asiaan. Jälkeenjäänyt simpanssikin osaisi kirjoittaa toimivampia rockbiisejä. 

Lisää luettavaa