HURRAY FOR THE RIFF RAFF: Small Town Heroes

HURRAY FOR THE RIFF RAFF
Small Town Heroes
ATO

Alynda Lee Segarran, Hurray For The Riff Raff -yhtyeen johtohahmon, tarina on sellainen, jota ei voi olla rakastamatta.

Segarra lähti kotoaan 17-vuotiaana ja liftasi ympäri Yhdysvaltoja vuosien ajan. Reissatessaan hän oppi myös kirjoittamaan lauluja ja soittamaan banjoa. Lopulta hän asettui New Orleansiin, jossa sai myös alkunsa tämä mainio yhtye. Debyytti julkaistiin vuonna 2010.

Hurray For The Riff Raffin perusta on folkissa, kitarapopissa ja kansanmusiikissa. Monesti juurevaa nykymusiikkia vaivaa vaivihkainen teennäisyys ja väkinäisyys. Small Town Heroes on kuitenkin välitön ja luonnollinen levytys, kaikesta turhasta riisuttu. Levy muistuttaa, että hyvä kappale ei tarvitse välttämättä tuekseen muuta kuin akustisen kitaran ja laulajan. Segarran hieno lauluääni onkin parhaimmillaan pelkistettyjen elementtien keskellä.

Kuinka upeita ja liikuttavia lauluja Small Town Heroesilta löytyykään! The Body Electric kumartaa perinnetietoisesti vanhojen murhaballadien suuntaan. Blue Ridge Mountain taas etenee ihanan multaisesti viulun ja banjon siivittämänä. Levyltä löytyy myös kikkailemattomuudessaan virkistävää kantripoppia.

Tämä levy kestää ahkeraakin kuuntelua.