KILL THE ROMANCE: Take Another Life

KILL THE ROMANCE
Take Another Life
Locomotive

Lahtelaisbändi Kill The Romance sai viime vuoden puolella Soundin kuukauden demon kunniamaininnan, ja sen jälkeen on tapahtunut nopeasti. Yhtye solmi levytyssopimuksen pian demotittelin jälkeen ja nyt rymistellään debyyttilevyn voimin.

Yhtyeen viimeisimmän demon kaikki biisit löytyvät myös tuoreelta levyltä. Kill The Romance noudattaa siis jo demoilta hyväksi havaittua laadukasta linjaa. Se on tanakka, nyanssien päälle ymmärtävä ja tyylikäs yhtye, jonka sulavalinjainen death rytkyttelee notkeasti ja jäntevästi.

Ehkä yhtyeen kappaleet ovat paremmin päässeet oikeuksiinsa pienempinä paketteina, sillä täyspitkällä niiden ilmiasu muistuttaa liiaksi toisiaan. Tietenkin on selvää, että kokonaisuus ei voi olla täydellisen ehjä, koska biisimateriaalia on kerätty pitemmältä ajanjaksolta. Silti Take Another Lifea voi hyvällä syyllä pitää mainiona päänavauksena, sillä debyytti pystyy tuomaan julki, mistä Kill The Romancessa on kysymys ja on hieno osoitus bändin soittajien hioutuneesta virtuositeetista.

Tästä se lähtee. Maailma on auki.