Levyarvio: Groove katkaistaan jos sattuu huvittamaan – Blood Orangen Angel’s Pulsen parissa ei aika käy pitkäksi

Blood Orange
Angel's Pulse
Domino

Vuosi sitten haukuin modernin makuuhuone-R&B:n kenties suurimman neron Devonte Hynesin Negro Swan -albumin sirpaleiseksi ja tylsäksi. Pikaisesti perään sutaistu Angel’s Pulse on hiukan yli puolen tunnin kellottuva mixtape, jonka parissa aika ei kyllä käy tylsäksi.

Angel’s Pulse on kuin lyhytpinnainen levynpyörittäjä tarkastamassa työkalujaan ennen varsinaista dj-keikkaa. Neula viivähtää yhdellä raidalla maksimissaan pari minuuttia. Genrestä toiseen siirrytään suruttomasti, ja hyvin rakennettu groove katkaistaan armottomasti, jos se sattuu huvittamaan.

Vierailijoita on levyllä runsaasti. Hynes on aiemmin tuottanut Tinashea ja laulajatar tekee vastapalveluksen esiintymällä kahdella mixtapen parhaimmistoon kuuluvalla kappaleella Tuesday Feeling (Choose To Stay) ja Golden Teeth. Negro Swanillakin fiitannut lupaava Ian Isiah on mukana kahdella kaupunkiaiheisella biisinpätkällä Birmingham ja Berlin. Myös Justine Skyen esitykset miellyttävät korvaa.

Toistaiseksi ilman fyysistä formaattia jätetty mixtape on potentiaalinen Record Store Day -julkaisu. En panisi lainkaan pahakseni, jos erinomaiseen kappalemateriaaliin palattaisiin myös pitempien versioiden muodossa.