Levyarvio: Levyllinen ”sitä itseään” – Ariana Granden raflaavat seksilaulut eivät ole kovinkaan kiinnostavia

Ariana Grande
Positions
Republic

Nuorten naisten klassinen kuitti rasvaiseen ”what’s your favorite position” -uteluun lienee ”CEO”, eli ”toimitusjohtaja”.

Tämän albumin kärkisingle on nimeltään 35+34, ja siinä haaveillaan aamuun asti kestävästä aktista. Ilman sen hienostuneempaa aritmetiikkaa voinee päätellä, että nämä ”positionit” tarkoittavat tällä kertaa ihan ”sitä itseään”.

Kun Cardi B ja Megan Thee Stallion tyhjensivät pajatson jo aiemmin tänä vuonna vaginaalisella ilottelullaan nimeltä WAP, herää Positionsia kuunnellessa tietenkin kysymys, miten kiinnostavia tai raflaavia Granden seksilaulut sitten ovat.

Eivät kovinkaan. Positions on kaunista ja laadukasta popmusiikkia, siinä kaikki. The Weeknd ujeltaa säkeistön, Ty Dolla $ign räppää toisen. Omaperäistä!

Se, että näin vaniljaisen musiikin seassa sanotaan ”fuck” tai ”pussy” ei ole rohkeaa saati ilahduttavaa. Seksi tuntui näin kiusalliselta viimeksi Ed Sheeranin laulamana.

Doja Catin kanssa tehty Motive on sentään hieno kahvilahouse. Sen tekstikin penää fuckboyden vaikeilevalta viestinnältä selkeyttä.

Positions on kolmas Grande-albumi reilun parin vuoden sisään. Siksi sen itseensä viittaava meininki tuntuukin enemmän uudelta julkkisrealityn jaksolta kuin kiinnostavalta musiikilta. Poissa ovat No Tears To Cryn tai 7 Ringsin melodinen nerokkuus.