Levyarvio: Vain Alma puuttuu – Tanskan kruununprinssin suosikkiartistin levyllä fiittaajia riittää


Forever Neverland
Sony

Tanskan kruununprinssinkin arvostaman Møn uutta levyä on valtakunnissa odotettu, ja kovat ovat odotukset olleet ylipäätään esikoisalbumi No Mythologies To Follow’n jälkeen.

Hyvää – tai pikemminkin keskinkertaista – kannatti odottaa. Pakettiin mahtuu tasaisen tylsiä tanssijunkutuksia ja kuluneita parisuhdemetaforia mutta myös kerrassaan ihastuttavia teoksia.

Empress Ofin fiittaama Red Wine maistuu Merlot’ilta. Saa hyvälle tuulelle, sisältää maustetta, muttei ole liian vaikeaselkoinen, nautitaan hyvässä seurassa tai itsekseen. Empress Ofin lisäksi levyllä fiittaavat Charlie XCX, What So Not & Two Feet ja Diplo, joista jälkimmäisin tekee erinomaista taustatyötä kappaleessa Sun In Our Eyes. Näiden lisäksi olisi ollut hienoa kuulla levyllä myös suomalaiskollega Almaa, jonka kanssa Mø on hiljattain keikkaillut.

Uutukaisella on ensimmäiseltä levyltä tuttuja kaihoja ja kauniita kaikuja, mutta esimerkiksi West Hollywood on jotakin uutta: lyhyt välipysähdys koostuu lähinnä pianosta, Møn laulusta ja blues-soundeista, ja näitä olisi voinut kuunnella pidempäänkin.