MASTERPLAN: Time To Be King

MASTERPLAN
Time To Be King
AFM

Masterplan-fanit seurasivat henki kurkussa, miten bändi ratkaisee laulajakysymyksensä. Mike DiMeon siirryttyä takavasemmalle puuttuvan laulajan arvoitus tuntui kuitenkin ratkeavan kuin itsestään. Bändi nimittäin lyöttäytyi yksiin alkuperäisen laulajansa Jørn Landen kanssa..

Levyn nimeen tuntuu sisältyvän jonkinlaista melbrooksmaista huumoria, mutta kyllä siihen on syytä suhtautua vakavuudella. Roland Grapowin johtama joukko on saanut aikaan vakuuttavaa jälkeä. Bändi on tehnyt irtioton puhtaista kasarihevivaikutteista ja yhdistelee musiikkiinsa myös modernimpaa tyylittelyä. Time To Be King on vahvojen melodioiden ja tanakan tunnelmoinnin juhlaa. Lisäksi bändi on löytänyt sovituksilla kappaleisiinsa merkittävää lisäarvoa ja osoittaa, että onnistuneiden ratkaisujen ei edes tarvitse olla erityisen kummoisia toimiakseen.

Masterplan tekee uudella levyllään Landisin paluun helpoksi ja miehen liittyminen uudelleen yhtyeeseen on selvästi virittänyt bändiin lisää energiaa. Masterplan voi hyvällä syyllä alkaa sovittaa kruunua kutreilleen.