SKUNK ANANSIE: Black Traffic

SKUNK ANANSIE
Black Traffic
Boogooyamma

Kahden vuoden takaisella Wonderlustrella Skunk Anansie katkaisi kahdeksan vuoden hiljaiselonsa. Onnistunut paluulevy saa jatkoa yhtyeen oman levymerkin kautta pihalle tulevalla Black Trafficilla. Kyllä maailmaan tarinoita mahtuu. Esimerkiksi se, että uransa menestyksekkäimmät päivät nähnyt bändi pykää oman levy-yhtiön, jotta voi olla vastuussa omasta kohtalostaan. 
Raivostuttavalla avausraidalla I Will Break You laulaja Skin ennemmin ärsyttää kuin saa uskomaan sanomaansa.  Perinteinen Skunk Anansie -hitti Sad Sad Sad korjaa albumin suunnan parempaan. Sen lisäksi levyn parasta antia ovat rauhallisemmat I Believed In You ja Our Summer Kills The Sun, jotka saavat kasvaa rauhassa ja joissa Skinin tulkinta pääsee oikeuksiinsa.

Chris Sheldonin (Foo Fighters, Biffy Clyro) tuottama Black Traffic ei tarjoa mitään uutta Skunk Anansien maailmaan. Hittipotentiaaliset kappaleet kuulostavat vanhoilta hiteiltä. Muu materiaali soljuu ohi korvien sen enempää häiritsemättä tai kiinnostamatta. Onnekseen bändi on hankkinut kannuksensa aikaisemmin, sillä Black Trafficilla ei maailmoja muuteta, mutta vanhat uskolliset ystävät pysynevät kyydissä mukana.