TEST ICICLES: For Screening Purposes Only

TEST ICICLES
For Screening Purposes Only
Domino

Bändin jäsenten itsensä mukaan Test Icicles kuulostaa Bloc Partylta huumeissa tai Rancidilta johdotettuna alkuaikojen Beastie Boysiin. Suuria ja julistavia sanoja, joiden takaa ei saisi löytyä tylsää yhtyettä. No, sitä debyyttilevy For Screening Purposes Only ei todellakaan ole.

Englantilainen Test Icicles kuulostaa eriskummalliselta Panteran, Bloc Partyn, Beastie Boysin ja The Sex Pistolsin sekoitukselta. Bändin kitarointi on täynnä rankkoja riffejä ja Sam Mehran rääkyy mikrofoniin pahimmillaan kuin raivohullu, mutta melodioissa on myös blocpartymaista intensiivisyyden ja herkkyyden yhteensulautumista.

Test Iciclesin konsepti on mielenkiintoinen ja sillä on kova maine liveorkesterina, mutta albumillaan yhtye ei absurdin outouden ja kovan energian lisäksi tarjoa iskevää sisältöä kuin ajoittain. For Screening Purposes Only on osin kiinnostava, osin pelottava, osin jopa epäkuunneltava levy. Se on kuin syrjäytynyt angstinen varhaisnuori, joka on tapauksena kiehtova, mutta kohdattaessa sietämätön tarkempaa tutustumista varten.