Pahuutta, Pelkoa ja Tanssiva Karhu – Parasta juuri nyt -listalla täyslaidallinen viikon timmeintä rockia reunalta jos toiseltakin

Edustamassa muun muassa herrat kuvassa.
17.8.2017 16:12

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Vaikka festarikausi alkaakin vedellä viimeisiään, on tervehdyttävää, ettei ihmisen loistavatta musiikitta lojua tarvitse.

Tällä elokuisella viikolla olemme pakanneet soittolistamme täyteen Lauantailekankin leiskauttanutta Pelkoa, 22.9. ilmestyvään Deep Calleth Upon Deep -albumiinsa valmistautuvaa Satyriconia (herrat pääkuvassa), Ajopuusta tarinoivaa Tanssivaa Karhua ja pahuuden kanssa painiskelevaa, uuden Villains-pitkäsoittonsa niin ikään aivan pian (25.8.) esille tuuppaavaa Queens Of The Stone Agea.

Viikon vieraana tervehditään arvostetun PLLP-debyyttinsä (alkup. 2008) uudelleen PLEP-nimiseksi kokonaisuudeksi muotoillutta Heikki Kuulaa, joka kertoo Kallion kyy -nimisestä kauttaaltaan tuoreesta kappaleestaan näin:

– Tuottajaduo PNC ehdotti alun perin vokaaleista skrätsättyä introa levylle. Musta moinen tuntui tylsältä aloitukselta ja niin tein remix-levylle kokonaan uuden biisin niin sanotusti vanhaa Heikki Kuula -soundia.

Kuula kehottaakin:

– Käykää kuuntelemassa koko PLEP ja hyvää syksyä kaikille!

Näin. Listasellemme on sekoitettu freesit ripaukset myös muun muassa Liam Gallagherilta ja The Nationalilta, joten tuostapa naattien:

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 33/2017)

Lisää luettavaa