Unissakävelyä ja itsenäisyyspäivän henkeä – Parasta juuri nyt -listalla psykedeelistä jenkkisoulia ja kotimaisia pop-kaunokkeja

Viikon vieraina kakkoskokopitkänsä näillä näppäimillä pyöräyttävät jazz-nuorukaiset. Je!
10.8.2017 19:46

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Sittenpä olisi jälleen aika suorittaa yhteenvetoa siitä, mitä kaikkea hienoa listahaaviimme viimeksi kuluneen viikon aikana onkaan tarttunut.

Ainakin ripaus 70-lukua ja psykedeliaa naittavaa Ameriikan soulia Jari Jokirinteen kehaiseman Nicole Atkinsin tapaan, tujaus Sufjan Stevensin, Nico Muhlyn, Bryce Dessnerin ja James McAlister ansiokasta yhteistoimintaa, oululaisen Laid Back Towniesin messevää runnomista, The War On Drugsin kipuilua ja Yhteys-soolodebyyttinsä eilen (9.8.) julkaissutta, Pariisin Kevään riveistäkin tutun Antti Poudan kaihoisan kaunista tunnelmointia.

Viikon kommentaattoreina toimii tulevan kakkoslevynsä Je! -nimisellä ensisinglellä tiensä turnajaisiimme raivanneen, huomenna (11.8.) Flow’n Bright Balloon 360° -lavan korkkaavan Milo & Moses -trion kitaristi Milo Mäkelä.

– Je! oli yksi meidän ihan ensimmäisistä omista biisesistämme. Se kulki pitkään nimellä M`lues joka oli muistaakseni Mooseksen väännelmä sanasta blues, kappale kun sattuu olemaan blues-henkinen. Biisin lopullinen nimi Je! astui voimaan huomattuamme Mooseksen kanssa, että levy-yhtiömme Suomen Musiikin pomo Kari Hynninen kommentoi Facebook-päivityksiin ja e-maileihin lähes poikkeuksetta aina samalla tavoin: ”Je!”

Je! on irrotettu Flow-keikkamme yhteydessä julkaistavalta albumiltamme Among Friends. Flow’hun ja kakkoslevymme julkaisuun huipentuukin kuuma keikkakesämme, jonka aikana olemme soittaneet muun muassa Kazakstanissa 37 asteen helteessä…

Svengaavaa loppukesää kaikille Soundin lukijoille! Je!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 32/2017)

Lisää luettavaa