The War On Drugs, Leprous, Kynnet, PVRIS… – Parasta juuri nyt -lista levyn julkaisijoita pullollaan

Myös herra kuvassa elämöi jo lokakuussa pätkähtävän pitkäsoittonsa tunnelmissa.
31.8.2017 16:12

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Sieltäpä niitä taas löytyisi toistaan muhevampia uutuuskipaleita suosikkisoittarillenne sysättyinä.

Vuoden 2017 kierroksella 35 kelpuutimme mukaan muun muassa Wolf Paradea, Bullya, Lauantailekaillutta Pelle Miljoona Unitedia sekä uudet All We Know Of Heaven, All We Need Of Hell-, A Deeper Understanding-, Villains– ja Malina -albuminsa julkaisseita PVRIS:iä, The War On Drugsia, Queens Of The Stone Agea ja Leprousia.

Erityispoimintoina nostamme esiin Ennakkokuuntelussammekin piipahtaneen kotimaisen Kynnet-yhtyeen ja niin ikään paluuta julkaisukantaan (13.10. ilmestyvä Colors-albumi) tekevän jenkkisuuruus Beckin, joka edustaa listallamme Dear Life -nimisellä singlellään.

Vieraiksemme saimme Kunnes aika mennyt on -kakkoskokopitkänsä 8.9. kuultaviin tuuppaavan Tilhet, Pajut Ja Muut -orkesterin Juho Hoikan ja Anna-Sofia Tuomisen. He kertovat tulevaa ennakoivasta Kaikki liikkuu eteenpäin -laulustaan näin:

Mulle tuo biisi kertoo menettämisestä ja pakottavasta tarpeesta päästä takaisin päiviin, jotka on kadonneet jo aikoja sitten. Kaikki yhteiset päivät muuttuvat muistoiksi, ja sitä pelkää, että ne katoaa kokonaan. Sitten kuitenkin aika menee eteenpäin ja voi huomata, kuinka tärkeitä muistot oikeastaan on: ne pitävät kiinni jossain olennaisessa, joka ei muutu. Ne on kuin lahjoja menneisyydestä. (Anna-Sofia)

Näin on. Ja kun tätä kappaletta tehtiin, oli pääasiallisena tavoitteena vangita sellainen paatoksellinen paahto, joka on meille ominaista. Vilpittömän mahtipontinen ilmaisu kiinnostaa. Se on välillä pelottavaa ja välillä aika ihanaa. Silloin tuntuu hyvältä, kun onnistutaan. (Juho)

Terkkuja kaikki te mussukkaiset saatte seuraavasti:

Hyvää alkusyksyä kaikille ja tulkaahan levyjulkkareihin Kuudennelle linjalle 15.9.!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 35/2017)

Kaikki menneet Parasta juuri nyt -listakatsaukset löydät täältä.

Lisää luettavaa