Näin ikään nimittäin – vuoden 2016 viimeinen Parasta juuri nyt -pakkaus ampuu kovilla

Viikon 52 listalla nannaa muun muassa yhtyeiltä Nine Inch Nails, Touché Amoré, Is This Really Me ja Happoradio.
29.12.2016 19:05

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät vastikään julkaistuista biiseistä ilahduttavimmat, itkettävimmät ja ajatuksia herättävimmät.

Täten on siis tullut aika paketoida vierähtänyt vuosi myös uljaan soittolistamme osalta.

Vuotta 2017 on hyvä tervehtiä esimerkiksi Touché Amorén, Is This Really Me:n, Happoradion, Nine Inch Nailsin, Dungenin, Miika Söderholmin, Itä-Hollola Installaation, Jaakko Laitisen & Väärän Rahan, Howe Gelbin, Shirley Collinsin, Initiatedin, The Brian Jonestown Massacren, The Radio Dept.in, Syd Arthurin ja Alasimen kehutun sävel- ja sanataiteen säestyksellä.

Parhaillaan käsilläsi olevan, vuoden 2016 viimeisen Parasta juuri nyt -katsauksen vieraaksi tavoitimme Turmion Kätilöt -yhtyeen MC Raaka Peen, joka herkistyi ryhmänsä uutta Dance Panique -albumia ennakoivan Surutulitus-singlen äärellä seuraavasti:

– Pessimisti ei koskaan pety, vuosi päättyköön surutulitukseen. Ihmiset leikkaavat toisiltaan päitä irti ja ajavat rekoilla toistensa päälle. Olette tuomitut kuolemaan. Jos sun lysti on niin hanskat tiskiin lyö. Kurkku ja ranteet auki? Uutenavuotena haluamme nähdä sinun veresi roiskeet taivaalla. Sponsored by Tampax – in my ass.

– Levy on cowboyssa 10.2. Jos hengität vielä silloin, niin suosittelemme kokemaan sen ennen kuin mustan herran nahkapeitsi heilahtaa.

Tämän myötä  tai tästäkin huolimatta  toivotamme lämmintä ja toivorikasta vuodenvaihdetta juuri Sinulle rakas lukijamme. Palataan monipuolisen huippumusiikin äärelle jälleen tammikuun puolella!

Soundi.fi: Parasta juuri nyt (viikko 52/2016)

Parasta juuri nyt YouTubessa.

Lisää luettavaa